Controlled Chaos = Best. Curl. Crème. Ever!

  • Gebruik de producten van Controlled Chaos, dit is uiteraard een must!
  • Kam je krullen nooit droog, je krullen zullen breken. Kam je haren pas nadat je de moisturizer in je krullen hebt aangebracht. Dus nooit voordat je gaat wassen! Begin altijd bij de punten met kammen en werk naar boven. (of gebruik je vingers). Let erop dat de punten van de kam geschikt zijn voor krullen. Grove kam/borstel voorzien van oliën en punten die over dwars staan. Onze Phuse kammen zijn uitermate geschikt.
Scissors Hairdesign - Het Team
  • Slaap op een zijden kussensloop. Zijde haalt namelijk NIET het vocht uit je krullen en door het draaien in je slaap breken je krullen niet af. Katoen doet dit alles wel.
  • Slaap met een ‘pineapple’ helemaal bovenop je hoofd. Ook dit voorkomt wir war en afbreken van je krullen.
  • Droog nooit je krullen met een katoenen handdoek. Katoen neemt het vocht maar ook de producten op en er ontstaat weer die vervelende ontploffing. Gebruik een hydrofiel luier of een oud katoenen T-shirt.
  • Geef je krullen eens in de maand een deep treatment. (Masker) Een heerlijke verzorgende boost waar je krullen HappY van worden. Doe dit met de moisturizer van Controlled Chaos. Voorzien van alle kruiden, verzorging en alles wat krullen nodig hebben. Afhankelijk van de hoeveelheid en lengte van je krullen doe je de moisturizer rijkelijk in je krullen. Sla een hydrofiel luier om je krullen en laat dit 20-30 minuten lekker inwerken. Spoel uit.

Bij iedere bestelling voegen wij een gratis flyer toe vol met tips en weetjes.