HAARWERKEN EN EXTENSIONS

Interesse in een haarwerk of extensions, vanwege overmatige haaruitval of om er met dikker haar voor te zorgen dat je er weer stralend uit kunt zien? Wat de aanleiding of reden ook is, wij zijn de specialisten die ervoor zorgen dat je weer haar hebt om trots op te zijn.

Onze deskundigen hebben veel ervaring met haaruitval door ziekten, aandoeningen en medische behandelingen. Net als door algemene ouderdom, waardoor het haar gaandeweg steeds een beetje dunner wordt. Bij de één meer dan bij de ander, iets waar we gelukkig goed iets aan kunnen doen.​

Scissors Hairdesign - Haarwerken

DE OPLOSSING BIJ DUNNER WORDEND HAAR

Last van dunner wordend haar of zou u graag wat dikker haar hebben over de volledige lengte of breedte van uw hoofd? Tijdens een intakegesprek bespreken we de verschillende haarsoorten, op basis van de structuur, kleur, lengte en maat. Bovendien geven we alvast uitleg over het onderhoud en de service, net als over alternatieve hoofdbedekking die u kunt gebruiken.

Op die manier bereiden we u graag voor op wat u kunt verwachten, net als met een aantal handige tips om haaruitval zoveel mogelijk te voorkomen of te beperken. Haarwerken bieden uiteindelijk een goede oplossing, naast een aantal maatregelen die u zelf al kunt nemen. 

HAARWERKEN EN BEHANDELING VAN HOOFDHUIDPROBLEMEN

We ZIJN gespecialiseerd in haarwerken en extensions, zowel als het gevolg van ziekten en aandoeningen als wanneer u het dunner wordend haar op tijd wilt aanpakken. We behandelen hoofdhuidproblemen en zorgen er als haarsalon in Best voor dat u met een stralende coupe voor de dag kunt komen. Met extensions van Greath Lengths, voor 100% natuurhaar uit India dat prachtig strookt met Europees haar. Vrij van chemische behandelingen, volumineus en geschikt voor iedere styling.

Meer weten? Neem contact met ons op of kom bij ons langs in de haarsalon, dan vertellen onze medewerkers u er graag meer over.