HAARWERKEN EN EXTENSIONS

Interesse in een haarwerk of extensions, vanwege haaruitval of om er met dikker haar voor te zorgen dat je er weer stralend uitziet? Wat de aanleiding of reden ook is, wij zijn de specialisten die ervoor zorgen dat je weer haar hebt om trots op te zijn.

Onze deskundigen hebben veel ervaring op het gebied van haaruitval door ziekten, aandoeningen en medische behandelingen. Net als door algemene ouderdom, waardoor het haar gaandeweg steeds een beetje dunner wordt. Bij de één meer dan bij de ander, iets waar we gelukkig goed iets aan kunnen doen.

Scissors Hairdesign - Haarwerken
Haarwerken Scissors Hairdesign (Small)

DE OPLOSSING BIJ DUNNER WORDEND HAAR

Last van dunner wordend haar of zou u graag wat dikker haar hebben over de volledige lengte of breedte van uw hoofd? Tijdens een intakegesprek bespreken we de verschillende haarsoorten, op basis van de structuur, kleur, lengte en maat. Bovendien geven we alvast uitleg over het onderhoud en de service, net als over alternatieve hoofdbedekking die u kunt gebruiken.

Op die manier bereiden we je graag voor op wat je kunt verwachten, net als met een aantal handige tips om, afhankelijk van de situatie, haaruitval zoveel mogelijk te voorkomen of te beperken, . Haarwerken bieden uiteindelijk een goede oplossing, naast een aantal maatregelen die u zelf al kunt nemen. 

Wij kunnen indien nodig al binnen vijf werkdagen een passende oplossing bieden.

Vaak worden haarwerken gedeeltelijk of helemaal door de zorgverzekeraar vergoed, daarom is Scissors Hairdesign aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Graag wat voller of langer haar? Dat kan! Van het verlengen van je pony tot een lange, weelderige krullenbos. De mogelijkheden zijn eindeloos met de extensions van Great Lengths.

Bekijk hier de producten van Great Lengths.

ANKO haarwerkspecialist