Mediceuticals

Je haar is om trots op te zijn en verdient voor iedereen een voorkeursbehandeling. Zeker als je haar steeds dunner en lustelozer wordt. Of simpelweg als er sprake is van overmatige haaruitval. Deze zorgen zijn vrijwel altijd te herleiden naar hoofdhuidproblemen. Reden voor Scissors Hair Design om kwetsbaar haar bij de wortels aan te pakken. 

Scissors Hair Design gebruikt een beproefde methode om uw hoofdhuidproblemen te behandelen: Mediceuticals. Dit middel heeft zich wereldwijd bewezen als superieur product voor hoofdhuid- en haarbehandelingen. Mediceuticals bestaat uit een breed assortiment recepturen waarmee we voor elk haarprobleem een behandelplan hebben.

Scissors-Hairdesign-scoop

GEZOND HAAR VEREIST EEN GEZONDE HOOFDHUID

Door effecten van o.a. een dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kan de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoord raken. Mediceuticals draagt zorg bij omstandigheden waardoor het haar meer uitvalt, afbreekt of dunner wordt door bovenstaande oorzaken.

Voor een gezonde start om uw hoofdhuid en uw haar optimaal te verzorgen is er een keus in onze salon voor specifieke behandelingen. Vraag onze specialisten wat de beste salonbehandeling voor uw haar en uw hoofdhuid is.

HOOFDHUIDANALYSE EN EERSTE BEHANDELING

Welk middel voor jou geschikt is, bepalen we eenvoudig via een hoofdhuidanalyse met behulp van een scope. Aan de hand van de resultaten geven we u een eerste behandeling in onze salon. We vertellen u over de werking van het product en hoe u het zelf moet aanbrengen.

Uiteraard is het aan u om de behandeling door te zetten, zodat het probleem structureel bij de wortels wordt aangepakt. Na twee weken wordt u uitgenodigd voor opnieuw een scan en wordt besproken wat de resultaten zijn.

MEDICEUTICALS HEEFT VOOR ELK HOOFDHUID- EN HAARPROBLEEM EEN TREATMENT, ZOALS:

  • Droge en schilferige hoofdhuid
  • Overmatige talgafscheiding
  • Ernstige roos
  • Eczeem
  • Psoriasis
  • Overmatige haaruitval
  • Beschadigd haar

Vraagt u gerust advies aan onze medewerkers. Meer informatie vindt u tevens op de website van Mediceuticals.