KNIPPEN DAMES, HEREN EN KINDEREN

Zin in een nieuwe coupe of regelmatig jouw haar laten knippen door onze kappers? Wij zijn er voor dames, heren en natuurlijk de kinderen, bij ons is iedereen welkom. Onze ervaren kappers hebben de kennis en beheren de kunde om ieder model te knippen of bij te werken.

Dankzij trainingen en cursussen zijn we goed op de hoogte van alle technieken en de trends van dit moment. Wij luisteren naar jouw wensen en kunnen je op basis daarvan advies uitbrengen over een kapsel dat je goed zal staan. En heb je al heel duidelijk in je hoofd hoe je jouw haar wilt laten knippen? Wij gaan er mee aan de slag, zodat je stralend voor de dag kunt komen.

Voor dames, heren en kinderen

We knippen dames, heren en kinderen. Op die manier zijn we jouw haarsalon in Best, om een nieuw model te laten knippen of jouw kapsel weer netjes bij te laten werken. Voor een bijzondere gelegenheid of om het volgende seizoen weer fris in te gaan.

Bij ons in de salon laten we je graag diverse kapsels zien, op basis van de trends van dit moment. Om inspiratie op te doen of om specifiek aan te geven wat je liever niet wilt. Zo luisteren we graag naar je wensen en gaan we op basis daarvan professioneel aan de slag.

Knippen en kleuren: haarsalon in Best

Laat je haar knippen in Best. Bij ons in de haarsalon kunnen we jouw haar bovendien meteen verven of kleuren. Met professionele haarverf en kleurmiddelen, altijd afgestemd op jouw natuurlijke haar en de coupe die je voor ogen hebt.

Benieuwd naar de mogelijkheden of meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op of kom langs in de haarsalon in Best, waar onze medewerkers graag voor je klaarstaan.